Tren for 299,- pr mnd hos Krønsj i Oslo

Som medlem i NoDa kan du trene på Krønsj i Oslo for kun 299,- i måneden. Gjennom Norsk Treningssenterforbund (NTF) vil du også kunne få trene ved andre NTF- sentre i hele landet for denne prisen.

Krønsj er et treningssenter som har spesialisert seg på utelukkende gruppetrning i sal, med i hovedsak kropp og bevegelse som benyttes for å maskimere trningsutbyttet og øke utholdenhet. I tillegg er Krønsj en pionér innenfor styrketreningskonseptet og det er her blant annet Catslide har oppstått og det første senteret i landet som tilbød TRX. Det er allerde mange dansere som bruker Krønsj sitt tilbud og vi har nå fått til en rabattert pris for våre medlemmer. Denne avtalen gjelder både nye og eksisterende kunder hos Krønsj.

Les mer om medlemsfordelen og hvordan å registrere deg hos Krønsj med NoDa medlemskapet ditt her.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.