Let the games begin

4 mnd med permisjon og ferie er over, nå girer jeg opp og kjører på igjen. Takk til Halldis og Grete, som har ledet forbundet mens jeg har vært borte. Her blir det ingen rolig start,for store og interessante saker står i kø. Allerede denne uka skal vi møte statssekretæren i Kulturdepartementet.
August er full av begivenheter, bl.a. starter alliansen opp, og det er høringsfrist for strategien for profesjonell dansekunst som kom før sommeren. I dag har vi også tatt imot en ny ansatt på NoDa-kontoret; Ingvild Refsum ønskes varmt velkommen! Hun tiltrer som fagkonsulent i 50% stilling og skal arbeide med informasjon, og etter hvert også rådgivning. Vi gleder oss til å samarbeide med Ingvild. Samtidig går vi videre uten Live på laget, hun forlot oss i sommer, men gikk heldigvis ikke lenger enn til CODA, der hun nå har full stilling som produsent.
Det er godt å være tilbake, og lett påvirket av de olympiske leker sier jeg: Let the games begin!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.