Norske Dansekunstnere utlyser en 50% stilling som fagkonsulent.

Arbeidsoppgavene vil inkludere informasjonsarbeide gjennom bl.a. nettside, nyhetsbrev, sosiale medier og medlemsblad, verving av nye medlemmer, rådgivning til medlemmer, saksbehandling og prosjekter.

Stillingen kan bli tillagt andre arbeidsoppgaver etter en samlet vurdering og fordeling blant de ansatte. Erfaring fra kunst-og kulturfeltet generelt, og dansekunstfeltet spesielt, vil vektlegges. Det er en fordel med kjennskap til dansekunstneres arbeidsvirkelighet og til organisasjonen Norske Dansekunstnere.
Du må ha gode datakunnskaper. Du må ha evne til å formulere deg godt skriftlig, være nøyaktig og ha god tallforståelse.
Vi søker deg som har interesse for kommunikasjon, som er utadvent og har stå på-vilje.  Du som vil tilegne deg ny kunnskap og har analytiske evner. Du må kunne arbeide selvstendig, og samtidig fungere godt i samarbeid. 

Vi tilbyr utfordrende arbeidsoppgaver i et uformelt og dynamisk miljø. Lønn i henhold til avtale. Tidspunkt for tiltredelse avtales nærmere.

 Opplysninger om stillingen gis av forbundsleder Peder Horgen tlf: 21027184 / 97530197

 Søknadsfrist: 27.februar 2012

Skriftlig søknad med CV, og eventuelle attester/referanser, sendes på e-post:        noda@norskedansekunstnere.no  eller pr post:   Welhavensgt. 1, 0166 OSLO

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.