Norske Dansekunstnere´s KOR starter opp igjen!

Har du lyst til å lære mer om stemme, pust og sangteknikk? Har du lyst til å møte dansekollegaer hver onsdag til to uformelle og morsomme timer? Liten kaffe og tepause er medregnet, hvem tar med hjembakst?
Bli med å syng i kor!

Påmeldingsfrist 4. januar 2012!

Norske Dansekunstneres kursgruppe arrangerer igjen kor for medlemmer. Her får du lære grunnleggende sangteknikk og stemmebruk og vi bygger opp et repertoar av sanger.

Dirigent er flotte Ingrid Støylen Runde som har sin utdannelse fra Musikkhøgskolen der hun har studert jazz-sang med bla Sidsel Endresen og er fiks-ferdig musikkpedagog. Ingrid har bred erfaring som korsanger i Norges Ungdomskor, Kvindelige Studenters Sangforening og Oslo Solistensemble. Hun har også vært vikardirigent/assistent i blant annet Kvindelige Studenters Sangforening og dirigert Gjerdrum Bygdekor og Statoil-koret Magenta samt holdt korseminar gjennom Oslo Barne og Ungdomskorforbund og underviser sangelever gjør hun og.

Hvis det blir mange påmeldte på denne runden, er jo mulighetene til stede for at man kan få til ytterligere ti øvinger før sommeren!

Kom igjen dansemennesker!

Tid: Onsdager fra 19.00 til 21.00
Periode: oppstart onsdag 11 januar til og med onsdag 14 mars 2012
Sted: Øvingshotellet på Schous Plass, Oslo
Pris: 500 kroner for medlemmer, 800 kroner for ikke-medlemmer

Meld deg på via e-post til noda@norskedansekunstnere.no innen 4 januar 2012!

Norske Dansekunsteres Kursgruppes program er støttet av Norske Dansekunstneres Vederlagsfond.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.