NoDas arbeidsgruppe for skapende dansekunstnere inviterer til suppe og innspill

Velkommen til innspillmøte onsdag 2. mai fra kl. 17.30-20.30 i NoDas lokaler i Welhavens gate 1.
Gruppen har fått i mandat å undersøke hvilke virkemidler –  i forhold til skapende dansekunstneres arbeids- og levekår – som fungerer og ikke, og skal i tillegg komme med forslag til forbedringer eller nye innretninger/strukturer. Gruppen jobber for å styrke et mangfold av måter man kan virke som skapende dansekunstner/koreograf, og inviterer til en runde med innspill fra alle interesserte for å få fram ulike problemstillinger og utfordringer rundt arbeids og levekårene til denne gruppen.
Arbeidsgruppen består av Kristine Karåla Øren, Knut Arild Flatner, Jens Jeffry Trinidad, Tomas Adrian Glans, Kari Hoaas Schøning, Solveig Styve Holte, IngeleivBerstad og ledes av Ann-Christin Kongsness.

NoDa byr på vegetarsuppe på møtet og trenger din påmelding for å vite hvor mye suppe vi skal kjøpe inn.

Velkommen!

 

This entry was posted in Nyheter, Uncategorized. Bookmark the permalink.