Privatkopieringsvederlag -nytt rapporteringssystem for 2018

Skal du medvirke i TV-program i 2018, kan du nå rapportere fortløpende om dette, slik at du blir med i fordelingen av privatkopieringsvederlag for 2018. Privatkopieringsvederlag er en kompensasjon for den lovlige kopieringen av tv-programmer og filmer som privatpersoner kan foreta. NoDa fordeler og utbetaler privatkopieringsvederlag til dansere og koreografer som medvirker i TV-program, film og musikkvideoer på vegne av Kulturdepartementet og Norwaco. Utbetalinger for 2018 vil bli gjort i starten av 2019.
Følg lenkene og sett deg inn i kriterier for 2018 her!

Dersom du ikke har rapportert ferdig for medvirkning i 2017, er det fremdeles mulighet for det:
Du kan også rapportere medvirkning for 2017 her!

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.