Teatersjef – Teater Innlandet, åremål fra 1.1.2020, Frist 22. februar

Vår nåværende teatersjefs åremål går ut, og vi søker hennes etterfølger.
Teatersjef i åremål på 5 år fra 1.1.2020
Teater Innlandet søker en motivert og engasjerende teatersjef med en tydelig kunstnerisk visjon, som kan lede og videreutvikle teatret.
Teater Innlandet er regionteatret for Hedmark og Oppland, med produksjonslokaler i Hamar kulturhus. Teatret eies av Hedmark og Oppland fylkeskommuner, og er Innlandets største kunstinstitusjon. Teatret produserer og programmerer teater og dans, turnerer i begge fylker og har et budsjett på om lag 45 millioner kroner. Teater Innlandet har i dag en stab på ca. 30 faste medarbeidere.

Vår nye teatersjef har relevant erfaring fra å lede og utvikle kunstnerisk virksomhet, og er i tillegg en dynamisk leder som er strukturert, har gode kommunikasjonsferdigheter og samarbeidsevner. Han/hun må ha teaterfaglig kompetanse og erfaring fra kunst- og kulturproduksjon. Teatersjefen samarbeider tett med direktøren og rapporterer til styret.

Vi søker en teatersjef som er opptatt av å tilby et mangfoldig teatertilbud av høy kunstnerisk kvalitet for alle målgrupper innenfor de rammene og ressursene teatret rår over. Teatersjefen må ha kulturpolitisk forståelse og evne til å bygge nettverk.

Arbeidssted er Hamar, og virkeområdet er Oppland og Hedmark. Søker må ha førerkort klasse B.

Tiltredelse for overlapping og planlegging fra 1.1.2019 etter avtale.

Arbeidstaker omfattes av teatrets forsikrings- og pensjonsordninger. Tariffavtalen som NTO/Spekter har inngått på vegne av Teater Innlandet regulerer arbeidsforholdet. Lønn etter avtale. Søknad og CV sendes Teater Innlandet ved direktør Hege Strand, hege@teaterinnlandet.no innen 22.2.2018.

For nærmere opplysninger kontakt direktør Hege Strand tlf. 928 16 505 eller styreleder Randi Eek Thorsen tlf. 905 07 478.
Søkere gjøres oppmerksomme på at iht. offentlighetsloven § 25 kan opplysninger om dem bli offentliggjort selv om søkeren har anmodet om ikke å bli oppført på søkerlisten. Unntak fra dette kan søkes om.

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.