Audition for dansekunstnere – Panta Rei Danseteater, frist 1. februar

Panta Rei Danseteater, DansiT og Dansens Hus søker etter fire profesjonelle dansekunstnere til TILT Grow 2018 og inviterer til audition og seminar i Trondheim.
I 2018 går TILT Grow av stabelen for første gang. Som en del av programmet skal den amerikansk-nederlandske koreografen Erik Kaiel, sammen med Anne Holck Ekenes og Pia Holden i Panta Rei Danseteater, skape et nytt verk for turné.
Forestillingen har fått arbeidstittelen Mulher og skal turnere private hjem og mindre gallerier/scenerom som en del av det nasjonale TILT-prosjektet. Videre inneholder programmet en mentorordning med minimum seks møter, samt seks samlinger/seminarer hvor deltakerne får møte nasjonale og internasjonale kunstnere og andre fagpersoner.

Deltakerne honoreres for produksjon, prosjektledelse og turné under TILT Grow. Seminarene, opplæring og mentormøtene er gratis.
Se her for foreløpig programoversikt. Detaljer med hensyn til tidspunkter og perioder fastsettes i dialog med deltakerne i løpet av mars.

Audition og obligatorisk seminar:
Hvor: DansiTs lokaler på Svartlamon i Trondheim. Adr: Strandveien 33
Når: Onsdag 7. februar kl. 11:00-16:00 og torsdag 8. februar kl. 09:30-15:30

Særskilte krav: Dansekunstnerne må være profesjonelle og ha bosted i eller være fra Trøndelag eller Møre og Romsdal.

Påmelding: Motivasjonsbrev, CV, bilde og evt. lenke som presenterer deg som kunstner, sendes til thomas@pantareidanseteater.com innen 1. februar.

TILT Grow kort oppsummert:
TILT Grow er et talentutviklingsprogram støttet av Sparebankstiftelsen DNB og Talent Norge. Programmet går over tre år og tilbyr hvert år fire til seks profesjonelle dansekunstnere å delta. I 2018 skal programmet ha fokus på Trøndelag og Midt-Norge.
TILT Grow skal fremme dansefaglige prestasjoner, samt gjøre dansekunstnere mer levedyktige i et felt som er i stadig endring. Etter audition får fire til seks deltakere fra de regionene den nasjonale satsningen TILT gjennomføres, tilbud om å delta i et eget talentutviklingsprogram – TILT Grow. I samarbeid med en internasjonalt anerkjent koreograf produseres et verk for og med deltakerne i programmet. Forestillingen skal følge resten av TILT på turné til vertskommuner, byer, kulturhus og scener der prosjektet gjennomføres.
Se her en kort dokumentar om TILT fra 2016.

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.