Medvirkning på kommersielle TV-kanaler

K-avtalen er Norwacos avtale for kommersielle kanaler. Avtalen var ny i 2015 og gir distributørene rettigheter til lineær bruk, i tillegg til å inkludere rettigheter til tjenesten start forfra. Avtalen har to hoveddeler: K-avtalen musikk og K-avtalen tilleggsvederlag. 

For at NoDa, og dere som har medvirket på Kommersielle kanaler, skal få en større del av kaka, må NoDa dokumentere at dansere og koreografer har sine distribusjonsrettigheter i behold. Det kan vi bare dokumentere dersom DU som har medvirket på for eksempel:

  • TV 2 Gruppens kanaler
  • TV Norge, FEM, MAX og VOX (SBS/Discovery-gruppens kanaler)
  • MTG-gruppens kanaler (Viasat-kanalene)

sender kontrakten din til NoDa.

Dersom NoDa kan dokumentere at dansere og koreografer har sine rettigheter i behold, vil vi være med i fordeling av 100 % av den store potten. Dersom NoDa ikke får inn disse kontraktene, vil vi kun få en andel av 25 % av potten.

Med andre ord, dersom du ønsker at NoDa skal fordele mest mulig penger til din lomme, fordi du har medvirket i over nevnte TV-kanaler, send inn kontrakten din til info@noda.no innen 10. september!

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.