Kunstnerforsikringen – ny medlemsfordel

Kunstnerforsikringen er et tilbud som er utviklet gjennom samarbeid mellom kunstnerorganisasjoner. Ved å forhandle for alle medlemmene samlet har vi økt våre muligheter for gode priser. Beste tilbud har vi fått fra Tryg Forsikring.

Gjennom Kunstnerforsikringen får du gunstige medlemspriser på viktige forsikringer for deg og din familie –slike som reiseforsikring, innboforsikring og personforsikringer, og skreddersydde løsninger for kunstnere, som behandlingsforsikring og verdigjenstandforsikring. Driver du egen næringsvirksomhet, får du også gode priser på blant annet yrkesskade- og sykeavbruddsforsikring.
NB! Tilbudet er tilgjengelig for alle ordinære medlemmer og prøvemedlemmer i NoDa.

www.kunstnerforsikringen.no finner du informasjon om de kollektive forsikringene som tilbys. Som medlem vil du i tillegg få rabatt fra Tryg på øvrige forsikringer du har behov for.

Ved å tegne forsikringer gjennom Kunstnerforsikringen, vil du gjennom konkurransedyktige medlemspriser trygge den økonomiske sikkerheten for deg og din familie.

Kunstnerforsikringen har opprettet et eget forsikringskontor for å svare på spørsmål fra medlemmene. Ta kontakt for finne den beste forsikringsløsningen for deg!
Telefon: 23 11 33 16
E-post: forsikring@kunstnerforsikringen.no

 

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.