Ledig pedagogstillinger i Lillehammer og Gjøvik

Lillehammer og Gjøvik Dansesenter – et veksthus for dans

Ledig pedagogstillinger i Lillehammer og Gjøvik Vi søker to kreative og initiativrike dansepedagoger som vil være med å forme vårt stadig voksende miljø i Lillehammer og Gjøvik. Senteret teller 750 elever i alderen 5-20 år. Vi har kurs innen klassisk ballett, jazzballett, moderne, hip hop, barnedans, m.m.

Stilling nr.1 er ca. 80% og arbeidet er fordelt mellom Dansesenteret på Lillehammer og Gjøvik. Førerkort og egen bil er en fordel, men ikke en nødvendighet. Vi vektlegger erfaring innen jazzballett. Du bør ha erfaring med småbarn og det er en fordel hvis du også har undervist eldre elever før. Men det viktigste er deg som pedagog og inspirator.

Stilling nr.2 er et halvt års vikariat med 1 time barnejazz og 2 timer moderne dans. En arbeidsbakgrunn med erfaring fra både barnedans og moderne er nødvendig.

Vi kan tilby gode lønnsbetingelser, et spennende og kreativt miljø, hyggelig kolleger og mange prosjekter i samarbeid med festivaler i regionen og andre arrangementer. Vi er behjelpelig med å finne boalternativer og dekker reiseutgifter ved pendling.

Søknadsfrist 15.mai 2017
Kontaktinfo: Louise Bothner-By Mob.: +4793035165 www.danz.no
post@danz.no

This entry was posted in Stillingsutlysning. Bookmark the permalink.