Velkommen til Dansekarusell 13 mai

I forbindelse med NoDas 70-års jubileum gir PRODA en jubileumsklasse, eller «Dansekarusell», med 6 pedagoger & 6 stiler. Dette skjer på Nydans før årsmøte/generalforsamlingen starter. De som skal leke med oss er:
Marianne Kjærsund/Rytmiske minutter med groove – Mathias Jin Budtz/House Groove Session – Siri Jøntvedt/Impro med åpne sanser  – Nina Lill Svendsen/Fengende tradjazzkombinasjon – Jens Trinidad/Funky musikk-Fri Research-Musikalitet–Presisjon – Th´line/Dansens Dager Dansen – lek og improvisasjon
Morsommere blir det ikke! Alle profesjonelle dansekunstnere er hjertelig velkomne til å delta, men husk å melde deg på!!  HER !

Tid: 13. mai kl  09.00 – 11.00
Sted: NyDans Oslo, Rolf Wikstrøms vei 15 B,
Hvem: for alle nivåer – garderobe og dusjer finnes i stort monn på NyDans!
Alle arrangementene i forbindelse med 70-årsdagen er gratis!

Velkommen!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.