Har du vært på TV i 2014, 2015 eller 2016?

NoDa fordeler privatkopieringsmidler til dansere og koreografer som medvirker i TV-program. Pengene er en kompensasjon for den lovlige privatkopieringen som folk flest driver med. Kulturdepartementet betaler en sum til Norwaco, som fordeler summen videre til organisasjonene, som igjen fordeler videre til kunstnerne.

Til grunn for beregningen ligger programsendelister for NRK og TV2 og informasjon som blir rapportert inn til NoDa fra dansere og koreografer som har medvirket i TV-produksjoner. Det er derfor viktig at dansere og koreografer sender inn informasjon om hvilke programmer de har medvirket i.

NoDa har nå forbedret systemet for innrapportering og lagt ut rapporteringsskjemaer som du kan laste ned. I skjema må du fylle inn informasjon om medvirkning og personopplysninger. Vi etterlyser nå medvirkning i TV-programmer som er sendt i 2014, 2015 og 2016.

Har du medvirket som dansere eller koreograf på TV i 2014, 2015 eller 2016? Rapporter til NoDa:  Skjema finner du her!
Frist for rapportering er 1. juni!

 

 

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.