Auditions ved Trøndelag Teater

Til neste års musikal søker Trøndelag Teater profesjonelle sangsterke dansere mellom 25 – 35 år. To sanger skal fremføres på audition. En valgfri sang og en fra Spelemann på taket. Regissør er Ronny Danielsson. Premiere i mars 2018.

Til årets versjon av Juleevangeliet – The Smash Hit Musical søker teatret etter en mannlig skuespiller som synger godt og en kvinnelig skuespiller som synger svært godt. Regissør er Mads Bones. Premiere i november 2017.

AUDITION

Lørdag 13. mai – Juleevangeliet – The Smash Hit Musical

Søndag 14. mai – Spelemann på taket

 

Søknad med CV og bilde sendes via våre nettsider: http://www.trondelag-teater.no/auditioner/ innen 24. april.

Det er mulig å delta på begge. Aktuelle kandidater vil bli kontaktet.

This entry was posted in Auditions. Bookmark the permalink.