Utlysning for koreografer til Åpen Prøvedans 26. november

Åpen PrøvedansKjære koreograf

NoDa inviterer for 7.gang til Åpen Prøvedans, som i år går av stabelen lørdag 26. november på Dansens Hus i Oslo.

Vi ber nå koreografer om å melde seg på!
Påmeldingsfrist er torsdag 13.oktober.

Arrangementet er populært blant dansere, men først trenger vi bekreftelse på interesse fra koreografer. Vi må ha tilstrekkelig mange påmeldte koreografer innen 13. oktober, for å gå videre med arrangementet!

Gjennom Åpen Prøvedans er målet at så mange dansere og koreografer som mulig skal møtes og bli kjent. Foruten selve prøvedansen kan andre ingredienser være seminar, samtale-karusell og nettverksbygging. I fjor komprimerte vi ÅP til én dag i stedet for to som tidligere. Danseklassene var kortere slik at en halv dag rommet både klassisk, moderne jazz, improvisasjon og hiphop.  Koreografer som melder seg på vil kunne få delta i utformingen av innholdet – innspill til opplegg, pedagoger eller annet meldes til peder@noda.no eller elisabeth@noda.no.

Vi vet at det å arrangere en audition er både tidkrevende og dyrt, og det er lettere å bruke utøvere man kjenner fra før. Hvert år utdannes det rundt 60 dansere i Norge, i tillegg til dem fra skolene i utlandet, men det kan være vanskelig å få en oversikt over hvem som finnes der ute. Åpen Prøvedans tilbyr en mulighet til å se hvem som rører seg i feltet, samt selv presentere seg og sitt arbeid. Det oppfordres til å utvide og utvikle videre kontakt i ettertid. Det aller beste er selvsagt å avholde egen audition.

Meld deg på til noda@noda.no innen torsdag 13.oktober!
Bindende påmelding. Deltakeravgift er kr 500 for medlemmer og kr 1000 for ikke-medlemmer av NoDa. Påmelding for dansere åpnes like etter 10.oktober.

Vi håper du vil være med på Åpen Prøvedans 2016!

Åpen Prøvedans arrangeres av Norske Dansekunstnere.
Samarbeidspartnere: Dansens Hus og PRODA – profesjonell dansetrening.
Støttet av: Fond for Utøvende Kunstnere.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.