Skuespiller- og danseralliansen ansetter tre nye kunstnere

SKUDA-logo_nettEtter søknadsrunden tidligere i vår ansetter Skuespiller- og danseralliansen danserne Julie Drønen Ekornes fra Halden, Matias Rønningen fra Namsos og skuespiller Huy Le Vo fra Nedre Eiker.

I vårt første år som permanent virksomhet har vi hatt stor pågang av søkere. 139 skuespillere og dansere har søkt ansettelse i år, mot 105 i fjor. Intensjonen var å ansette to kunstnere fra 1. mai, det er derfor svært gledelig at vi kan tilby tre kunstnere ansettelse nå, sier daglig leder Tone Øvrebø Johannessen.

De tre kunstnerne har arbeidet i det prosjektbaserte sceniske kunstfeltet og ved offentlige teatre. Danseren Julie Drønen Ekornes har arbeidet mye hos Panta Rei Danseteater, Molitrix scenekunst og Regionteater Väst. Matias Rønningen, danser har jobbet hos Ingun Bjørnsgaard Prosjekt, Dans i Nord-Trøndelag, Fieldworks og Panta Rei Danseteater i tillegg til Nasjonalballetten. Skuespilleren Huy Le Vo har vært knyttet til bl.a. Hålogaland teater, Brageteatret, Riksteatret og Den Nationale Scene, samt frie grupper som Winter Guests, Ymist, Imploding Fictions og koreograf Hege Haagenrud.

Les hele pressemeldingen fra Skuespiller- og danseralliansen her: PM fra Skuespiller- og danseralliansen 2.5.2016

Du kan også lese mer om Skuespiller- og danseralliansen på deres nettside https://skuda.no/

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.