Har du lyst til å bli en del av en levende og aktiv danseskole?

Den ene medeieren av Danseløven ballettskole i Holmestrand er på vei ut av den daglige driften av skolen, og ser derfor etter en aktuell kjøper til 50 % av driften.

Danseløven er en veletablert skole som har drevet i Holmestrand i 21 år. Det er den eneste danseskolen i byen, og har tilbud innenfor de fleste sjangre. I tillegg til dans tilbyr skolen per i dag også pilates og yoga. Skolen har rundt 200 elever som strekker seg fra 2 år og til godt voksne. Hovedmassen av elever er opp til ca. 15 år. Det avholdes elevforestilling hvert semester. Miljøet på skolen er godt og de nåværende eierne opplever at elever trives og fortsetter med dans når de har startet. Likevel er det en skole med mye potensiale for videre utvikling og drift, og skolen trenger en engasjert og initiativrik ny medeier!

Holmestrand er en by med ca. 10 000 innbyggere som ligger i Vestfold fylke. Det er gode forbindelser til andre og større byer med både bil og tog. Det tar en time å reise til Holmestrand fra Oslo og ca. 30 minutter fra Tønsberg.

Skolen leier lokaler som undervisningen avholdes i.

I og med at skolen drives av to likestilte deleiere er det svært viktig at en aktuell kjøper er samarbeidsvillig og liker å jobbe i team. Oppgaver fordeles mellom partnerne, og det er mye og tett kontakt mellom eierne. Å drive skole sammen gir rom for å utveksle ideer, veksle på arbeidsoppgaver og dele erfaringer vedrørende undervisning og drift.

Danseløven er opptatt av å drive et profesjonelt tilbud i Holmestrand, og ønsker at undervisningen utføres av utdannede pedagoger. I tillegg til de to deleierne underviser per i dag to utdannede pedagoger samt to assistenter ved skolen. Assistentene er nåværende eller tidligere elever ved skolen og blir veiledet i forhold til å skulle undervise.

Vil du vite mer om skolen, dens drift og muligheter for å kjøpe seg inn? Ta kontakt med Mari Johnsrud på mari@danseloven.no. Send gjerne med noen ord om deg selv samt CV. Du kan også besøke skolens hjemmesider på www.danseloven.no.

 

This entry was posted in Søk lykken. Bookmark the permalink.