Skuespiller- og danseralliansen samlet for første gang

Skuespiller- og danseralliansen er et unikt treårig prøveprosjekt støttet av Kulturdepartementet. 10 skuespillerne og 10 danserne er ansatt på grunnlag av høy arbeidsaktivitet, og vil fortsatt jobbe i ulike prosjekter, men er sikret sosiale rettigheter gjennom ansettelsen. Statssekretær Kjersti Stenseng kom til presentasjonen av de første ansatte i alliansen, holdt i Norsk Skuespillerforbunds lokaler 13. desember. 15 av de 20 kunstnerne var tilstede. Les mer her.

Foran f.v.: Jeanne Bøe, Kristianne Mo, Silje Breivik, Anne Kokkinn, Suzie Davies, Marika Enstad
Bak f.v.: Gry Kipperberg, Line Tørmoen, Pia Elton Hammer, Guro Nagelhus Schia, Hanne Dieserud, Torunn Robstad, Ulla Marie Broch, Duc Mai-The, Gard Eidsvold og statssekretær Kjersti Stenseng.

This entry was posted in Nyheter. Bookmark the permalink.